A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: mkdir(): Permission denied

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 137

Backtrace:

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/framework/modules/frontend/core/MY_Controller.php
Line: 11
Function: __construct

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/framework/modules/frontend/controllers/Pages.php
Line: 9
Function: __construct

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/index.php
Line: 332
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to initialize storage module: user (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php56)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 137

Backtrace:

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/framework/modules/frontend/core/MY_Controller.php
Line: 11
Function: __construct

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/framework/modules/frontend/controllers/Pages.php
Line: 9
Function: __construct

File: /home/r95313rimo/de-colorat.ro/index.php
Line: 332
Function: require_once

Drepturi de autor

Drepturi de autor

Bine ați venit pe "de-colorat.ro" - un loc dedicat pasionaților de imagini de colorat și exprimări artistice! Dorim să vă oferim o experiență frumoasă și creativă pe acest site. În calitate de operator al platformei, dorim să vă informăm cu privire la drepturile de autor asociate conținutului prezent pe acest site.

1. Imagini de Colorat

Majoritatea imaginilor de colorat prezente pe acest site sunt protejate de drepturile de autor ale creatorilor lor. Aceste imagini sunt furnizate cu scop educativ și de divertisment. Utilizarea acestora în scopuri comerciale sau pentru altă utilizare neautorizată este interzisă și poate implica sancțiuni legale.

2. Conținut Propriu

Toate elementele conținute pe acest site, cum ar fi textele, logo-urile, design-ul și conținutul generat de site, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea sau distribuirea acestor elemente fără consimțământul nostru expres este strict interzisă.

3. Contribuția Utilizatorilor Noștri

Utilizatorii acestui site pot contribui cu propriile imagini de colorat și conținut creativ. Prin încărcarea sau partajarea conținutului pe "de-colorat.ro," vă angajați să respectați drepturile de autor ale altora și să acordați site-ului dreptul de a afișa și distribui conținutul în cadrul platformei noastre.

4. Distribuția de Conținut din Domeniul Public

Ne străduim să ne asigurăm că conținutul nostru nu are drepturi de autor. Distribuim imagini care sunt disponibile numai pe surse publice. Dacă cineva publică o lucrare protejată prin drepturi de autor pe un site web care se află în domeniul public pe care l-am distribuit pe Desene-Colorat, a fost complet fără intenție.

5. Marcile Comerciale și Drepturile de Autor ale Personajelor

Nu revendicăm drepturile asupra niciunui personaj cu marcă înregistrată din categoriile TV, Filme, Disney, Crăciun, Desene animate, Benzi desenate și jocuri video și alte categorii. Aceste imagini împreună cu toate celelalte imagini de pe site sunt difuzate pe scară largă pe internet fără drepturi de autor sau mărci comerciale asupra lor, sunt partajate în locuri publice și sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

6. Scuze și Corectări

Nu este intenția noastră să vă furăm munca grea sau să facem ceva care constituie încălcarea drepturilor de autor. Acest site web este condus de un educator cu speranța pură de a ajuta la predarea, distracția și iluminarea copiilor noștri și de a oferi, de asemenea, pagini de colorat pentru adulți, pe măsură ce colorarea adulților a devenit mai populară. Dacă v-am publicat greșit lucrarea, vă rugăm să acceptați cele mai sincere scuze. Anunțați-ne și vom elimina imaginea de pe site-ul nostru sau, dacă preferați, îi putem acorda creditul corespunzător!

7. Contact

Dacă ați găsit o imagine care a încălcat drepturile de autor, vă rugăm să ne contactați imediat la adresa de e-mail de mai jos, astfel încât să o putem elimina. Inclusiv imaginea, un link către imagine și/sau numele imaginii, o vom elimina imediat.

Vă mulțumim că ați ales "de-colorat.ro" și vă dorim o experiență plăcută de explorare a creativității în lumea coloratelor!

Data ultimei actualizări: 12.10.2023

To Top